nieuws

Elke ochtend 700 ontbijters in huis

Horeca

We zitten helemaal vol.’ Restaurantmanager Ab Marijn van Villapark Città Romana in Hellevoetsluis draait topweken.

Sinds vorige week bivakkeren een paar honderd scheepsbouwers in het park. De groep verblijft er een maand in verband met een grote klus. Op een scheepswerf in de buurt ligt een mega cruiseschip van Caribbean Cruise Lines. In nog geen maand tijd wordt het schip in tweeën gezaagd, er wordt een stuk tussen gezet en vervolgens wordt het geheel weer aan elkaar gelast. De order is mooi voor de werf, en genereert meteen flink wat business voor de regio, in het bijzonder voor Città Romana. Omdat het restaurant geen ruimte biedt voor zoveel gasten, is op het terrein van het villapark een grote tent geplaatst. Ab Marijn: ‘Elke ochtend schuiven hier gemiddeld 700 man aan voor het ontbijt.’

Reageer op dit artikel