nieuws

Festival van het Levenslied hit voor horeca

Horeca

De dertiende editie van het Festival van het Levenslied in Tilburg heeft dit weekeinde ongeveer 150.000 bezoekers getrokken. Dit meldde de organisatie zondag. Op het tweedaagse festival kon het publiek onder anderen genieten van Imca Marina, Jantje Smit, Erik Mesie, Wolter Kroes en Eddie Christiani. ,,Met dit aantal zitten we echt aan de grens. Wil het evenement niet aan zijn eigen succes ten onder gaan, dan moet er echt iets gebeuren”, zei een woordvoerder van het festival.

De organisatie gaat met de gemeente en horecaondernemers bespreken hoe het festival ook volgend jaar zonder problemen weer in de Tilburgse binnenstad kan. ‘Je moet daarbij denken aan een derde podium of de afsluiting van een rijbaan. Dan kun je nog meer mensen laten genieten zonder dat je ‘mindere’ artiesten hoeft te programmeren’, aldus de woordvoerder.
Ondanks de drukte is het festival verder rustig verlopen.

Reageer op dit artikel