nieuws

Fletcher Hotel Group koopt hotel op de Paasberg

Horeca

De Fletcher Hotel Group heeft Hotel Alpha op de Paasberg in Lochem gekocht. Het hotel heet vanaf komende vrijdag Hotel Paasberg. Het hotel wordt gekocht van de huidige eigenaar, Gerrit-Jan Brouwer. Deze runde het hotel, het voormalige Tulip Inn, sinds 1987.

Brouwer werkt vrijwillig aan de overname mee, meldt de regionale pers. ‘Ik stap er uit. De regelgeving en omstandigheden in dit land staan me niet aan’, laat hij weten. Hij weet nog niet wat hij in de toekomst gaat doen.

Voor de Fletcher Hotel Group is Hotel Paasberg de veertiende in de keten. ‘Onze directeuren speuren heel Nederalnd af op zoek naar geschikte hotels. We richten ons met name op het driesterrensegment, maar hebben ook enkele viersterrenhotels’, zegt Gerben de Jong van de Fletcher Hotel Group.

Reageer op dit artikel