nieuws

hans wiegel opent hotel hampshire inn – bieze borger

Horeca

Hotel Hampshire Inn – Bieze Borger in Drenthe heeft haar deuren na een ingrijpende renovatie weer geopend. VVD coryfee Hans Wiegel was aanwezig om samen met de burgemeester van de gemeente Borger-Midden Odoorn mevrouw T. Slagman – Bootsma een plaquette op de muur van het hotel te spijkeren met daarop de tekst ‘Heropening Bieze’. De focus van de samenwerking met Hampshire ligt op het vergroten van de naamsbekendheid op de zakelijke en particuliere markt.

Hampshire Inn – Bieze Borger beschikt vanaf september over 23 comfortabele hotelkamers waarvan 2 suites (familiekamers) en een bruidssuite. Rondom het hotel zijn er twee gezellige terrassen voor bijvoorbeeld ontbijt of borrel in de namiddag. Hotelgasten kunnen in á la carte restaurant “Bieze’s Restaurant” uitgebreid dineren.Het hotel wordt gerund door twee echtparen Erik en Femmy Wesseling en Mark en Annemarie Bergmans.

Reageer op dit artikel