nieuws

Hotel-legende ontvangt eerste ereprijs Golden Tulip

Horeca

Het legendarische Hotel Central van de familie Rademaker in Den Bosch bestaat honderd jaar. Dat werd gevierd met een groots feest. Golden Tulip-bestuursvoorzitter Hans Kennedy had daarbij een enorme verrassing voor de 81-jarige hotellegende Tonny Rademaker.

Namens de 250 aangesloten Golden Tulip Hotels ontving Rademaker de eerste Life Time Achievement Award. ‘Een bijzondere onderscheiding voor een bijzondere en inspirerende man’, zo meldt Kennedy. Hotel Central is aangesloten bij de Golden Tulip-organisatie.

Hotel Central is een begrip in Den Bosch. Zo lang als mensen zich kunnen herinneren staat het hotel centraal in de activiteiten in de stad. Ter gelegenheid van het eeuwfeest is onder de naam ‘100 jaar bijzonder gastvrij’ zelfs een boek verschenen over de geschiedenis van het hotel. Het eerste exemplaar werd door de Britse ambassadeur Sir colin Budd in ontvangst genomen.

Reageer op dit artikel