nieuws

id&t en danceparade middelburg gaan samenwerken

Horeca

De organisatie van de Danceparade Middelburg heeft voor de vijfde editie de handen ineengeslagen met dance-organisatie ID&T. Het radiostation Slam!FM van ID&T en televisiezender MTV doen op 23 juli verslag van het evenement, dat jaarlijks ongeveer 50.000 bezoekers trekt.

,,Door de samenwerking met ID&T hebben we makkelijker grote dj’s kunnen regelen”, zei organisator Martin Priem dinsdag. ,,Daarnaast verzorgt ID&T de dj’s en de aankleding van de afterparty’s.”

Op de Danceparade in de Zeeuwse hoofdstad draaien onder anderen Bennie Rodriques, Erick-E, Ricky Rivaro, Dana, Mental Theo, Real el Canario, Brian S en Jip Deluxe. De parade van ongeveer vijftien vrachtwagens met dj’s trekt vanaf 12.00 uur door het centrum van Middelburg. Vanaf 23.00 uur hebben in diverse horecagelegenheden afterparty’s plaats.

Reageer op dit artikel