nieuws

Isabel Aguilera vertrekt uit directie NH Hoteles

Horeca

Isabel Aguilera vertrekt na drie jaar als hoogste operationele baas bij de hotelgigant NH Hoteles. Als COO van het concern gaf zij leiding aan de stormachtige uitbreiding van het bedrijf. Nu deze operatie is afgerond gaat Aguilera op zoek naar andere uitdagingen.

Dat schrijft NH Hoteles in een persbericht. Dit concern exploiteert 240 hotels met meer dan 34.000 kamers in achttien landen. Naar eigen zeggen is het de nummer drie op de markt voor zakenhotels in Europa. Deze status werd onder meer verworven door de overname van de Astron hotels in februari 2002. Daarnaast werd de Mexicaanse keten Krystal en eerder al het Nederlandse Krasnapolsky overgenomen.

De voornaamste taak van Aquilera was om van al deze verschillende aankopen één bedrijf te maken. Volgens NH Hoteles is deze taak nu afgerond. ‘Isabel kwam drie jaar geleden bij ons om het integratieproject stap voor stap in te vullen. Zonder haar bijdrage en toewijding zou het onmogelijk zijn geweest van NH een organisatie te maken die volledig geïntegreerd is en voorbereid op groeiende rentabiliteit’, aldus bestuursvoorzitter Gabriele Burgio in een verklaring.

Reageer op dit artikel