nieuws

Kloosterhoeve krijgt vrouwelijk chefsduo

Horeca

Restaurant De Kloosterhoeve in Harmelen heeft het keukenteam uitgebreid met de koks Tamara de Borst en Yvette Jasperse. De twee gaan als chef-kok aan de slag bij het gerenommeerde horecabedrijf.

De Borst en Jasperse werkten eerder voor De Kloosterhoeve. Ook waren ze actief voor Restaurant De Watergeus in Noorden. Directeur Jurgen Wondergem is erg gelukkig met de komst van het vrouwelijke chefsduo. ‘Wij zijn trots om deze talenten te contracten en zijn enthousiast over de kwaliteit. Ze zijn net zo ambitieus als wij als het gaat om het verwennen van gasten.’

Naast het culinaire niveau kwam De Kloosterhoeve vorig jaar ook in het nieuws vanwege liquiditeitsproblemen. Het restaurant maakte nauwelijks een jaar geleden een doorstart. Jurgen Wondergem werkte eerder voor De Arendshoeve in Bergambacht. Voordat hij naar Harmelen ging, zette Wondergem het Palace Hotel in Noordwijk in de steigers. Hij ging daar met ruzie weg, na een conflict met de aandeelhouders.

Reageer op dit artikel