nieuws

Kwaliteitsmerk op menukaarten restaurantketen

Horeca

Restaurants van de keten Slug & Lettuce gaan een kwaliteitsmerk van Britse landbouwproducten voeren op de menukaart. Het gaat om 56 Britse eetgelegenheden die uitsluitend het hele jaar door kip van de Red Tractor serveren.

De Red Tractor is een door de Britse boerenbond NFU gesteunde kwaliteitsmerk voor landbouwproducten. NFU-voorzitter Tim Bennett is tevreden met het initiatief van de restaurateurs. ‘Het is bemoedigend voor de boeren om het logo nu op het menu van Slug & Lettuce te zien. De agrarische sector heeft veel geld gestoken in de ontwikkeling van de Red Tractor en in het informeren van het grote publiek’, aldus Bennett in het Agrarisch Dagblad.

Slug & Lettuce staat bekend om de verse en ambachtelijke ingrediënten die worden gebruikt in de maaltijden. Het merendeel van de zaken is gevestigd in en om Londen. Ook heeft Slug & Lettuce twee zaken in Schotland.

Reageer op dit artikel