nieuws

levend monopoly bij holland evenementen groep

Horeca

Na Levend Stratego en Levend Kolonisten is er nu ook Levend Monopoly. Holland Evenementen Groep ontwikkelde een 1 op 1 programma, waarbij deelnemers in een 12-uurs Rally Nederland doorkruisen om straten te veroveren!

Holland Evenementen Groep werkt hierbij samen met Land Rover Driving Experience. Het spel in het kort; bepaal per team tactiek/route. Ga gewapend met mobiele multimedia telefoon, gps en een ruim gevulde picknickmand op pad om straten te verzamelen. Maak van elke straat een foto met de mobiele telefoon en verstuur die per mms. Per sms ontvang je algemeen fondskaarten. Zodra er andere teams op verzamelde straten komen krijg je de straatwaarde. Op het einde van de dag worden de straten met daarop de mms-foto’s op volgorde van verkrijging met saldo’s gepresenteerd.

De medewerkers van de Holland Evenementen Groep beten overigens zelf de spits af. Op 3 mei om 7.00 uur ’s ochtends vertrokken zij met 10 splinternieuwe Land Rovers onder begeleiding van de instructeurs van Land Rover Driving Experience. ’s Avonds om 19.00 uur eindigde het spel met een spectaculaire Bling-Bling Party!

Voor bedrijven met een lager budget is er een versie binnen de grenzen van de fruitige Betuwe met eigen vervoer! De 4×4 opdrachten van Land Rover Driving Experience zijn ook als optie te boeken bij de standaard arrangementen.

Reageer op dit artikel