nieuws

mecc maastricht accommodeert vng jaarcongres 2006

Horeca

De directie van MECC Maastricht is bijzonder verheugd dat de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) haar jaarcongres 2006 in MECC Maastricht gaat organiseren. Als afsluiting van het VNG-jaarcongres 2005 in Goes nodigde Burgemeester Leers van Maastricht alle lokale gemeentebestuurders uit volgend jaar op dinsdag 13 en woensdag 14 juni naar Maastricht te komen.

Ruim 2.700 bestuurders van Nederlandse gemeenten, waaronder burgemeesters, wethouders en raadsleden, komen naar het VNG-jaarcongres 2006. Op dinsdag vinden de plenaire zittingen en deelgesprekken van de VNG plaats en op woensdag de algemene ledenvergadering. Voor dit jaarcongres met als thema ‘Gemeenten: raad- en daadkracht’ zal getracht worden het aantal deelnemers van 2005 te overtreffen.

Reageer op dit artikel