nieuws

ondernemers uit haarlemmermeer netwerken bij claus event center

Horeca

In het kader van 150 jaar Haarlemmermeer organiseerde MeerBusiness, het regionale ondernemersplatform, op woensdag 8 juni een grote netwerkbijeenkomst voor ruim zeshonderd ondernemers uit Haarlemmermeer, Schiphol en omgeving. Het evenement vond plaats in Claus Event Center te Hoofddorp.

De avond werd geopend met twee interessante gastsprekers, te weten Arthur van Dijk, wethouder Economische Zaken en Grondzaken van de Gemeente Haarlemmermeer en Gerlach Cerfontaine, president-directeur Schiphol Group. Het recent verbouwde historisch Museum van Haarlemmermeer was speciaal voor bezoekers opengesteld. “Het was een unieke en zeer geslaagde ondernemersbijeenkomst. Veel directies konden elkaar, onder het genot van een hapje en een drankje, in een ontspannen sfeer ontmoeten. Dat leidt tot zakendoen en dat is goed voor de lokale economie”, aldus René Jansen, projectleider van MeerBusiness.Om het nuttige met het aangename te verenigen, waren er proeverijen van dertig wijnen, diverse kazen en prachtige sigaren. De presentaties werden verzorgd door Gerlach Cerfontaine: “Economische betekenis van Schiphol als banenmotor voor Haarlemmermeer” en Arhur van Dijk, waarvan zijn presentatie “Haarlemmermeer Werkt! luidde. Het evenement werd door de sponsors van MeerBusiness mogelijk gemaakt.

Aansluitend werd de voetbalwedstrijd Finland-Nederland op een MegaScreen bekeken. Verder waren er bedrijfspresentatie van Info Regio, Lexpoint Hoofddorp, Work4All, Claus Event Center, Schenk Makelaars, Baan Kleef Aan-project, Duynborgh, AM Groep, Le Grand Cru, Pricewaterhousecoopers, Sanders Tabak en Wittebol Wijnen. Volgens Selma Zorgman, werkend bij de gemeente Haarlemmermeer, biedt de opzet van deze MeerBusiness netwerkparty een goede basis om het succesvolle evenement volgend jaar weer zo groots te organiseren.

Reageer op dit artikel