nieuws

palace hotel noordwijk verzorgt luchtvaartlenteborrel

Horeca

Donderdag 26 mei 2005 vond de jaarlijks terugkerende luchtvaartlenteborrel van De Dutch Aviation Group plaats in het Palace Hotel te Noordwijk. Het 5-sterren hotel is het luchtvaarthotel en de thuishaven van De Dutch Aviation Group. Bijzondere gastspreker tijdens deze bijeenkomst was Nederlands astronaut André Kuipers.

Tijdens zijn presentatie liet hij de aanwezigen aan de hand van prachtige beelden zien hoe zijn aanmelding voor zijn ruimtevlucht tot stand kwam tot en met de lange trainingen, zijn ruimtevlucht, de landing en het leven daarna. Onder de aanwezigen bevonden zich onder andere de heer Dr. Martin Schröder oprichter van Martinair, de heer Drs. Sergio Orlandini oud KLM-topman, de heer Prof. B.A.C. Droste voormalig bevelhebber van de koninklijke Luchtmacht en de heer Dries Blommers van Transport Safety Institute.

Reageer op dit artikel