nieuws

Parkeren bij restaurant kost klant 4000 euro

Horeca

Een lunch in een restaurant is voor een 34-jarige man uit Rotterdam uitgelopen op een grote schok. Na het parkeren van zijn auto voor het restaurant, kocht hij met zijn creditcard een parkeerkaartje. Het apparaat spuugde pardoes een kaartje uit van welgeteld 3977,12 euro.

‘Ik zette mijn auto neer bij een restaurant aan de Admiraliteitskade. Ik stak mijn creditcard in de parkeerautomaat en daar floepte een kaartje uit waarop stond dat de parkeerplek me duizenden euro’s heeft gekost. Extra lang geldig, dat wel’, aldus de man in het AD.

Het parkeerslachtoffer belde zijn creditcardmaatschappij en Stadstoezicht Rotterdam, dat de parkeerautomaten beheert. Daarna werd het probleem opgelost. Na wat regelwerk kon de man gewoon zijn lunch nuttigen in het restaurant.

Reageer op dit artikel