nieuws

Politie schiet discotheekbezoeker in het been

Horeca

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een verdachte van mishandeling in zijn been geschoten om hem te kunnen aanhouden. De 43-jarige inwoner van Assen was in een discotheek in het centrum van Assen zo agressief, dat hij zelfs na het gebruik van pepperspray en het lossen van een waarschuwingsschot niet te overmeesteren was.

De man wordt ervan verdacht dat hij een andere discotheekbezoeker zodanig heeft mishandeld dat die in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Bij zijn aanhouding wist de verdachte zelfs een wapenstok van een van de agenten te pakken te krijgen. Om een einde te maken aan deze gevaarlijke situatie schoot een van de agenten de man uiteindelijk in zijn been.

Zelfs daarna had de politie nog moeite de man te overmeesteren en in de boeien te slaan. De verdachte is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De politie vermoedt dat hij drank of drugs heeft gebruikt.

Reageer op dit artikel