nieuws

Roompot begint met faceliftvakanties

Horeca

De vakantieparken van Euroase/Roompot bieden vanaf 1 september speciale verjongingsvakanties aan. Terwijl familieleden zich vermaken bij het zwembad of aan het strand kunnen vader en moeder onder meer een facelift, ooglidcorrectie en laserbehandeling van rimpels rond mond of ogen ondergaan.

Dat meldt De Telegraaf. De vakanties worden eerst aangeboden in Zeeland. Voor de operaties is een contract afgesloten met de chirurgen Patrick L. Tonnard en Alexis Verpaele. ‘Zij zijn officieel erkend in de pastische, reconstrutieve en esthetische heelkunde. Zij passen onder meer de zelf ontworpen en internationaal geprezen techniek toe, een nieuwe gelaatsverjongingsoperaties, de zogenaamde MACS-lift’, aldus directeur Henk van Koeveringe van de vakantieparken in De Telegraaf.

De vakantieparken zetten daarmee in op vermogende oudere vakantiegangers. Euroase/Roompot heeft echter ook nog een andere doelgroep op het oog. De parken beginnen ook met speciale vakanties voor oudere op gehandicapte vakantiegangers die extra zorg nodig hebben. Daarbij zullen gediplomeerde verpleegkundigen worden ingezet. Deze zullen niet in het wit rondlopen, zodat het vakantiegevoel behouden blijft.

Reageer op dit artikel