nieuws

Rotterdamse horeca gaat op wespenjacht

Horeca

Alle horecabedrijven in de binnenstad van Rotterdam krijgen binnenkort gratis één wespenvanger. Dit om overlast van de stekende beestjes op terrassen de komende zomer te voorkomen.

De wespenvangers worden uitgereikt door de Rotterdamse reinigingsdienst Roteb. Ieder horecabedrijf is het centrum krijgt één gratis wespenvanger, voorzien van het logo van Roteb. ‘Een gezellig terras zonder wespen is toch een stuk prettiger voor ondernemers en hun klanten dan een terras waar het wemelt van de wespen’, aldus een woordvoerster van de Roteb in De Telegraaf.

Vorig jaar zomer kregen veel horecaondernemers in ons land te maken met angelterreur door een overvloed aan wespen. Gevolg was dat er gezorgd werd naar creatieve oplossingen. Dit resulteerde in meterlang horgaas, een schoteltje met ammoniak of het inzetten van het geurrijke kruidnagel.

Reageer op dit artikel