nieuws

samenwerking ahoy’en north sea jazz officieel

Horeca

Op 8 juni jl. heeft de ondertekening van het contract tussen Ahoy’ en North Sea Jazz de 10-jarige samenwerking bekrachtigd. Al in het voorjaar van 2004 werd overeenstemming bereikt over de verhuizing van het gerenommeerde Festival van Den Haag naar Rotterdam in 2006.

De Gemeente Rotterdam heeft door het verstrekken van een subsidie het mogelijk gemaakt dat het North Sea Jazz Festival vanaf zomer 2006 in Rotterdam èn in Ahoy’ kan worden georganiseerd. De afspraken die in het kader van het Festival zijn gemaakt, behoefden nog nadere uitwerking en zijn uiteindelijk in een juridisch jasje gestoken. Onder het toeziend oog van wethouder Wim van Sluis, die zich vanaf het eerste uur heeft ingespannen het Festival naar Rotterdam te halen en vertegenwoordigers van NSJ, Stadhuis en Ahoy’, hebben Jos van der Vegt, algemeen directeur Ahoy’ en Theo van den Hoek, directeur van North Sea Jazz met zichtbaar genoegen hun handtekening gezet onder het 10-jarig contract.

Reageer op dit artikel