nieuws

stage entertainment één naam voor alle joop vd ende bedrijven

Horeca

Joop van den Ende’s theaterproductiebedrijf gaat in alle acht landen waar de tycoon actief is Stage Entertainment heten. Nu opereert het bedrijf onder de naam Stage Holding in het buitenland en onder Joop van den Ende Theaterpoducties in Nederland.

Dat heeft Van den Ende maandag laten weten aan ruim 250 topfiguren onder zijn 4700 werknemers in Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Spanje, de Verenigde Staten, Rusland en Italië. De betiteling ‘holding’ is een beetje ‘te bancair’ en ‘entertainment’ slaat beter op wat Van den Ende zoal onderneemt. Bovendien wil hij eenheid voor al die activiteiten, eveneens in kwaliteit, in al die landen.

Van den Ende is ook nog lang niet klaar. Hij denkt aan nog verdere uitbouw van Stage Entertainment. De naam wordt vanaf 1 augustus dit jaar toegepast. De Nederlandse naam Joop van den Ende Theaterpoducties wordt langzaam afgebouwd.

Reageer op dit artikel