nieuws

uitreiking benelux office products awards in brabanthallen

Horeca

Op maandag 12 september worden tijdens de vakbeurs Officeworld 2005 in de Brabanthallen te Den Bosch bekendgemaakt wie de winnaars zijn van de Benelux Office Products Awards.De Benelux Office Products Awards zijn een initiatief van de vakbladen KBM (Kantoor Business Magazine) en Kantoor en Efficiency en OFFI Instituut om leveranciers te belonen voor innovatieve producten.

De beoordeling van de maar liefst 150 ingezonden producten gebeurde door een zevenkoppige vakjury, bestaande uit kantoorvakhandelaren en eindgebruikers. “We willen met deze wedstrijd duidelijk maken dat een kantoorproduct niet zo simpel is als meestal wordt verondersteld”, zegt Henk Meinsma, voorzitter van de jury en één van de initiatiefnemers. “Research en development vindt ook in deze sector op hoog niveau plaats. Gebruikers denken dat deze producten uitontwikkeld zijn, maar ook hier vindt nog steeds innovatie plaats. Kijk maar naar de genomineerde nietmachine, waar veel minder kracht voor nodig is. Uit ergonomisch oogpunt een hoogstandje.”

De 150 ingezonden producten dingen mee naar de prijs in elf verschillende categorieën: Best Bestaand Product, Computersupplies, Copier Fax Printer, Kantoorapparatuur, Marketingactie, Meubilair Algemeen, Meubilair Zit, Office Products, Schrijfwaren, SoHo Products en Stationery.

Volgens de jury was het absoluut geen gemakkelijke opgave om tot de genomineerden te komen, want het niveau van de inzendingen was heel hoog. De jury bestond uit Henk Meinsma (OFFI Instituut, voorzitter), Gerrit Hobbelink (Hobbelink Kantoorefficiency), Peter Damman (Office Depot), Lia Bloemers (Missing Link), René Bont (Bouwfonds), Jozef Schildermans (Datatestlab) en Emiel te Walvaart (hoofdredacteur a.i. KBM).

Reageer op dit artikel