nieuws

vondelpark voor één dag professionele 18 holes golfbaan

Horeca

In het hart van Amsterdam organiseert Junior Kamer Amsterdam voor de 11e keer een uniek ‘urban golf’ toernooi. Op 24 juni 2005 wordt het Vondelpark omgetoverd in een professionele 18 holes golfbaan met een PAR 70 en een totale lengte van 2150 meter. Er wordt onder andere afgeslagen van de Van Baerle Brug.

De opbrengst van het “The Park Hotel Vondelpark Open 2005” komt volledig ten bate aan de plaatsing van speeltoestellen voor gehandicapte kinderen, in de speeltuin bij het kinderbadje in het Vondelpark.

19 Bedrijfsteams, één VIP-team (waaronder acteur DANIËL BOISSEVAIN en topamateur golfer ROBIN SWANE) en een gehandicaptenteam strijden die dag om de wisselbokaal. Het gehandicaptenteam bestaat uit vier Europese topspelers waarvan er twee een medaille hebben gewonnen op de paralympics. De bedrijfsteams die aan het toernooi deelnemen zijn onder andere: Heineken, ING, Bouwfonds, ABN AMRO en AON.

De Junior Kamer Amsterdam is er in de afgelopen 10 jaar in geslaagd om ruim € 120.000,- bij elkaar te spelen. Tijdens de lunch wordt de opbrengst van dit jaar bekend gemaakt en vindt een overhandiging plaats van een cheque aan de stadsdeelraad Amsterdam Oud-Zuid.

Voor het winnende team van 2005 biedt hoofdsponsor The Park Hotel als hoofdprijs aan: vier weekendverblijven voor twee personen inclusief ontbijt en een picknickmand, in één van hun schitterende internationale hotels, deel uitmakend van Le Méridien Hotels & Resorts. Het toernooi wordt dit jaar verder gesponsord door Holland Casino, Maison van den Boer, ABT, Jubels Drukkerij, Montagne Services en BloodyMinded.

Reageer op dit artikel