nieuws

voor de dolgedraaide manager alleswathijthuisnietheeft.nl

Horeca

De Stichting Samenwerkende VVV’s Limburg heeft een onthaastprogramma samengesteld in de “spirituele omgeving” die Limburg volgens hen kan zijn. Dit programma is in 4 belevenisthema’s verdeeld: water, aarde, lucht en vuur.

Water: Ontspandag in een wellnescentrum met thermale, minerale baden, (kneipp-) kruiden, hot stonemassages, Limburgse honing- inwrijving, magische boswandelingen, vuurceremonies, saunalandschappen etc. Dit geheel wordt afgesloten met een uitgebalanceerd diner met alleen Limburgse gerechten!
Aarde: Stiltewandeling, workshops vegetatief vormgeven en bloemsieren, en een grottentocht.
Lucht: Oefeningen, Yoga met Meditatie; Kleine wandel- en meditatiegroepen.
Vuur: Een bezoek aan Nederlands grootste Abdijcomplex, het bijwonen van een gebedstijd in Latijns en opgeluisterd met Gregoriaanse zang. Klankschalensessies.
Voor meer informatie: janine.winkens@vvvzuidlimburg.nl of alleswatjethuisniethebt.nl

Reageer op dit artikel