nieuws

Wie treedt in voetsporen De Librije?

Horeca

De organisatie van de horecawedstrijd Grand Concours Laurent-Perrier zoekt daagt restaurants uit deel te nemen aan de 7e editie. De finale van prestigieuze wedstrijd, met onder meer De Librije en De Zwethheul als eerdere winnaars, vindt op 7 november plaats.

Het Grand Concours Laurent-Perrier legt de nadruk op het combineren van wijn en spijs. De wedstrijd is gericht op alle restaurants en de deelnemende teams bestaan uit chefs en sommeliers. Tot 5 september kunnen teams een inschrijfformulier downloaden op www.thewinesite.nl.

De vakjury bestaat uit smaakexpert Peter Klosse, wijnman Jan van Lissum en importeur JJC Kwast Wijnkopers. Eerder winnaars van de wedstrijd waren De Librije (Zwolle), De Zwethheul (Delft), Hermitage (Rijsoord), Engelbertha Hoeve (Leiden), De Smederij (Enkhuizen), Café Roux (The Grand, Amsterdam), Vossius (Amsterdam), De Fuik (Aalst) en De Lindenhof (Giethoorn).

Reageer op dit artikel