nieuws

ahm hotel groep opent meeting centre in wtc arnhem nijmegen

Horeca

In de spraakmakende kantoortoren van het World Trade Centre Arnhem Nijmegen, gesitueerd boven Centraal Station Arnhem, opent AHM Hotel Groep in september 2005 een meeting centre.

Het meeting centre biedt met 21 hoogwaardig ingerichte meeting rooms in verschillende afmetingen, ruimte aan bijeenkomsten voor gezelschappen van 2 tot 120 personen. De meeting rooms beschikken over daglicht en airconditioning en bieden een mooi uitzicht over de stad Arnhem en omgeving. Op de begane grond wordt een restaurant en een coffeecorner gesitueerd, waar vergadergasten en WTC bezoekers gedurende de hele dag terecht kunnen. Meeting Centre Arnhem verzorgt vanuit eigen keuken tevens de catering voor huurders van het World Trade Centre en biedt een scala aan aanvullende services voor het WTC.

Job Heilijgers, algemeen directeur AHM Hotel Groep, is zeer tevreden met de nieuwe aanwinst: “Meeting Centre Arnhem vormt met haar perfecte locatie direct boven NS station Arnhem, de aansprekende uitstraling van het gebouw, en de samenwerkingsmogelijkheden binnen het World Trade Centre een prachtige aanvulling op ons portfolio, waarmee wij onze brede kring van opdrachtgevers nu ook in de KAN-regio (Knooppunt Arnhem Nijmegen) van dienst kunnen zijn; een stap voorwaarts in ons streven naar landelijke dekking”, aldus topman Heilijgers.

AHM Hotel Groep exploiteert 11 bedrijven, waarvan 6 hotels in Amersfoort, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Rotterdam, Zaltbommel en op Ameland en 5 meeting centres in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Zwolle en vanaf september dus ook in Arnhem.

Reageer op dit artikel