nieuws

Bedorven vis in kantine gezondheidsambtenaren

Horeca

Uitgerekend op het ministerie waar over de gezondheid van de Turkse bevolking wordt gewaakt, zijn vrijdag tientallen medewerkers geveld door een voedselvergiftiging. Oorzaak van de voedselvergiftiging in het Turkse bedrijfsrestaurant is zeer waarschijnlijk bedorven vis.

Circa zeventig ambtenaren van het Turkse ministerie van Gezondheidin Ankara verschenen vrijdag niet op hun werk of moesten na enkele uren weer afhaken door vergiftigingsverschijnselen. Zij zochten hun heil in verscheidene ziekenhuizen van de hoofdstad.

De massale uitval is volgens het Turkse persbureau Anadolu veroorzaakt door vis die donderdag in de kantine van het ministerie werd geserveerd. Een monster van de maaltijd wordt nu in een laboratorium onderzocht.

Reageer op dit artikel