nieuws

de boer neemt zweedse halltec over

Horeca

De Boer Groep heeft met de overname van het Zweedse Halltec haar productportfolio en Europees netwerk aanzienlijk uitgebreid. Halltec is van oudsher leverancier van accommodaties voor semi-permanente toepassingen in alle weersomstandigheden.

Dankzij vooruitstrevende technieken zijn de accommodaties van Halltec uitermate geschikt voor het dragen van zware sneeuwlasten, waardoor Halltec met name in Scandinavië een grote afzetmarkt heeft in de industriële sector. Sinds drie jaar is Halltec ook actief in de evenementenbranche door gebruik te maken van De Boer accommodaties.

De overname van Halltec past , volgens De Boer, perfect binnen de ambitieuze groeidoelstelling van De Boer om de omzet binnen een periode van drie jaar te verdubbelen. Dankzij het aanvullende productenpakket is De Boer nu ook staat om stevig voet aan de grond te krijgen in de Scandinavische landen. De activiteiten van Halltec zullen in Zweden voorlopig onder dezelfde naam worden voortgezet terwijl de nieuwe bedrijfsnaam De Boer Scandinavia aan bekendheid wint.

Reageer op dit artikel