nieuws

dutchview verzorgt live sensation via internet

Horeca

Voor het eerst in het vijfjarig bestaan van Sensation White konden afgelopen zaterdag ook danceliefhebbers die niet tot de 40.000 gelukkigen in de Amsterdam ArenA behoorden, genieten van The World’s Leading Dance Event.

Dit was mogelijk dankzij een interactieve livestream met veel extra mogelijkheden. Deze werd verzorgd door DutchView Webcasting, gespecialiseerd in het ontwikkelen van multimediatoepassingen voor internet. De thuisblijvers konden dankzij de internetsensatie de hele avond en nacht het evenement, georganiseerd door ID&T, beleven. Ook komende zaterdag 9 juli zal DutchView Webcasting tijdens Sensation Black de kostenloze internetvoorziening verzorgen. Vanuit verschillende camerahoeken zal het spektakel, waarbij 40.000 in het zwart gekleede mensen hun ultieme Sensation zullen beleven, te volgen zijn. De line up van het evenement weerspiegelt de top van de DJ’s die de hardere stijlen van dance muziek uitdragen. Yves de Ruyter, Tom Harding, Yoji Biomehanika, Dana & Luna, The Prophet, Deepack en DJ Outblast zullen de Amsterdam ArenA in vervoering brengen.

Naast de live beelden en backstage interviews kan de kijker thuis zelf vorm geven aan de webcast door via een SMS chatbox te communiceren met alle andere danceliefhebbers. Inschrijven voor de internetsensatie van DutchView Webcasting is gratis en kan via http://webcasting.dutchview.nl/id-t/sensation2005/white.

DutchView en ID&T zien de uitzendingen van Sensation White en Sensation Black als een grote stap voorwaarts in de maximale beleving van (dance) evenementen. De Interactieve Module zal in de toekomst meer evenementen toegankelijk maken voor iedere denkbare doelgroep.

Reageer op dit artikel