nieuws

eerste paal van der valk hotel ridderkerk

Horeca

Met het slaan van de eerste paal van Hotel Ridderkerk door burgemeester Hermans-Vloedbeld en scholieren van Basisschool de Reijer op 29 juni 2005 is een nieuw tijdperk ingegaan voor Van der Valk Hotels en Restaurants.

Opvallend en verrassend is wellicht de vorm van het gebouw. Daarnaast zijn veel moderne ideeën en technologieën in het gebouw verwerkt. Uitgangspunt is het neerzetten van een hotel met een maximale beleving voor de gasten en een minimale belasting van de omgeving en het milieu. Vooral de geïntegreerde aanpak van milieuzaken en het op grote schaal toepassen van energiebesparende installaties maken dit project uniek in zijn soort. De verwachting is dat Hotel Ridderkerk een bijzondere bijdrage zal leveren aan de bekendheid met en de interesse in duurzaam bouwen, zuinig omgaan met energie, en het zorgvuldig omgaan met afvalstoffen.Van der Valk Hotel Ridderkerk wordt gebouwd aan afslag 20 Ridderkerk-Rijsoord van de A15 en zal beschikken over 140 hotelkamers, 18 zalen, 2 restaurants en een bar/brasserie. Het hotel verwacht de eerste gasten begin 2007 te kunnen ontvangen. Meer informatie over het hotel en het ontwerp is te vinden op Valk.com/ridderkerk.

Reageer op dit artikel