nieuws

Eigenaar bekend visrestaurant overleden

Horeca

Michel Wieman van restaurant Vis aan de Schelde in Amsterdam is overleden. Wieman was mede-eigenaar van het gerenommeerde visrestaurant. Hij overleed op 7 juli na een kortstondig ziektebed.

Wieman runde de succesvolle eetgelegenheid in de Rivierenbuurt tegenover de RAI samen met Michiel Deenik, Sander van Dam en Jeroen van Spall. Hij laat een en een dochtertje achter. Op de website van Vis aan de Schelde staat het gastenboek inmiddels vol met teksten van medeleven van collega-bedrijven.

Vis aan de Schelde staat bekend als restaurant waar regelmatig bekende Nederlanders hun lunch of diner nuttigen. Zo zijn Johan Cruijff en Wim Duisenberg vaak geziene gasten, aldus de nieuwsbrief van Lekker.

Michel Wieman is 35 jaar geworden.

Reageer op dit artikel