nieuws

Europese primeur voor Hotel Okura

Horeca

Hotel Okura in Amsterdam biedt gasten een gps-navigatiesysteem aan met toeristenattracties en horecagelegenheden in de hoofdstad. Het befaamde hotel zegt daarmee de Europese primeur te hebben.

‘Je geeft aan waar je bent, en waar je naartoe wil. Dan leidt het systeem je ernaartoe’, zo verwoordt directeur Marcel van Aelst van Okura in De Telegraaf de werking van het nieuwe geavanceerde systeem. Gasten kunnen het apparaat huren voor 16 euro per dag.

Verder meldt Van Aelst dat de omvangrijke verbouwing in het hotel op rolletjes loopt. ‘We maken van drie hotelkamers twee nieuwe kamers. Begin dit jaar zaten we op 370 kamers, nu zijn het er 325. Het worden er uiteindelijk 252’, aldus Van Aelst.

De hotelkamers zijn niet alleen groter, ook zijn ze voorzien van de allernieuwste details. Van Aelst is vooral trots op de badkamers, waarvan de helft uitzicht biedt over Amsterdam. Er zit zelfs een televisie in de badkamermuur. Van Aelst: ‘Ook het bedieningspaneel zit in de muur. Je kunt er gewoon de handdouche tegen houden. Alles is volledig waterdicht.’

Reageer op dit artikel