nieuws

extreme makeover voor nederlands congres centrum

Horeca

Op 1 september verandert de naam Nederlands Congres Centrum in World Forum Convention Center. “De eerste contouren van de Extreme Makeover operatie zijn nu zichtbaar”, aldus André van Rooijen, directeur operations van het NCC.

“De entreelobby, de theaterfoyers en het centrale trappenhuis zijn in de nieuwe huiskleuren, kastanje, lever en beige geschilderd. De komende weken worden gebruikt om de groenvoorziening, de receptenbalie en de ambiance in de openbare ruimtes aan te passen. Verder volgen dit jaar nog investeringen in nieuwe congresstoelen en tafels, loungemeubilair, een nieuwe loper in de lobby en aanpassingen in de verlichtingsstructuur. “Tevens krijgen de zalen andere benamingen, die het internationale karakter van het WFCC moeten verstevigen. Iedere verdieping krijgt straks zijn eigen ‘landmarks’. Het souterrain staat in het teken van ‘Oceans’, de begane grond ‘Continenten’ , de eerste etage ‘Rivers’ en op de bovenste verdieping ‘Mountains’.

Reageer op dit artikel