nieuws

Horecabezoekers geven uitgaanstips

Horeca

Wie zich geen raad weet met het grote aanbod aan kroegen en discotheken in Amsterdam, kan vanaf volgende week terecht bij het zogeheten SpecialNite-team. Hippe Amsterdammers die zelf veel uitgaan en de stad goed kennen, geven persoonlijke adviezen op de drukke uitgaansavonden.

Dat lieten de initiatiefnemers weten. Voorbijgangers kunnen aangeven in welke stemming ze zijn en waar ze die avond naar toe willen. De adviseurs verwijzen hen dan naar de leukste jazztent, loungebar, typisch Amsterdamse kroeg, trendy discotheek of cocktailbar.

’We geven op een grote plattegrond precies de horecagelegenheden aan waarvan we denken dat ze daar een goede avond zullen hebben’, zegt een van de teamleden. Het uitgaanspubliek krijgt ook een flyer mee met daarop de leukste plekken.

Reageer op dit artikel