nieuws

janneke van beuzekom executive assistant manager bij bilderberg jan luyken

Horeca

Bilderberg Hotels & Restaurants heeft Janneke van Beuzekom (26) benoemd tot executive assistant manager van Bilderberg Hotel Jan Luyken in Amsterdam. In haar nieuwe functie krijgt ze de operationele leiding over het hotel.

Janneke van Beuzekom is afkomstig van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, waar zij als Assistant Facility Director verantwoordelijk was voor alle operationele afdelingen. Ze studeerde Internationale Bedrijfskunde in Maastricht en liep zes maanden managementstage op de F&B afdeling van het Hyatt Regency Crown Center in Kansas City USA, als onderdeel van haar opleiding Facility Management aan de Hogeschool Zuyd, waar ze afstudeerde in Hospitality Management.

Janneke van Beuzekom rapporteert aan Ed Jongen, general manager van Bilderberg Amsterdam Hotels, bestaande uit het viersterren Bilderberg Hotel Jan Luyken en het vijfsterren Bilderberg Garden Hotel / Mangerie de Kersentuin.

Reageer op dit artikel