nieuws

maastricht events company in hartje mestreech

Horeca

Maastricht Events Company heeft een nieuw onderkomen gevonden aan de Alexander Battalaan 27 in een prachtig monumentaal pand, middenin Maastricht.

Maastricht Events Company is een initiatief van Amsterdam Events Company en is sinds eind 2004 operationeel in Zuid-Limburg. Een kleine staf coördineert de werkzaamheden en enkele tientallen gidsen en begeleiders voeren de programma’s uit. Communicatieadviseur Paul ’t Lam participeert in het bedrijf en is verantwoordelijk voor de Public Relations. Paul werkt voor een groot aantal bedrijven en organisaties in Limburg en ontwikkelde voor de gezamenlijke VVV’s de campagne: Limburg, liefde voor het leven’.Maastricht Events Company biedt ludieke dag-, avond- en meerdaagse arrangementen in Zuid-Limburg voor een breed publiek. Men kan een spannende ontdekkingstocht in de grotten combineren met het actieve spelprogramma Maastricht Ontmaskerd, een designtour door cultureel Maastricht koppelen aan een Cursus Carnaval of genieten van een Bourgondische avond of een kroegentocht door Valkenburg. Maastricht Events Company zorgt voor een naadloos programma!

Amsterdam Events Company ontwikkelt en organiseert kant- en klare bedrijfsuitstapjes in Amsterdam, verzorgt bijvoorbeeld veel groepsarrangementen voor de VVV in Amsterdam en heeft een zeer omvangrijk klantenbestand.

Het groeiende aantal boekingen van bestaande relaties maakt duidelijk dat Maastricht Events Company in een behoefte voorziet. Bovendien maken inmiddels ook bedrijven in Zuid-Nederland gebruik van de mogelijkheden die Maastricht Events Company biedt. Voor meer informatie of reserveringen, kunt u terecht op www.maastrichtevents.nl

Reageer op dit artikel