nieuws

Medewerkers McDonald’s overvallen en ontvoerd

Horeca

De politie van Houston in de Verenigde Staten is een grote zoekactie begonnen naar een ontvoerder en overvaller van een McDonald’s-vestiging. De man ontvoerde twee medewerkers van het fastfoodbedrijf nadat hij eerst de zaak had overvallen.

De man overviel de McDonald’s-zaak ’s ochtend om half zes. Twee vrouwelijke personeelsleden waren net binnen toen de overvaller het raam van drive-thru vernielde. Onder bedreiging van een vuurwapen nam hij de twee medewerksters mee in zijn auto. Daarna ging hij te voet of met een ander voertuig verder. Hij liet de twee fastfoodmedewerkers achter in de auto.

De politie is op zoek naar een donkere man van 25 tot 35 jaar oud. Zeer waarschijnlijk bieden video-opnames van het restaurant meer informatie over de dader en zijn werkwijze. De twee medewerkers van McDonald’s kwamen ongedeerd uit het hachelijke avontuur.

Reageer op dit artikel