nieuws

Nieuw meeting centre voor AHM Hotel Groep

Horeca

AHM Hotel Groep opent in de grote kantoortoren van het World Trade Centre Arnhem Nijmegen boven het centraal station in Arnhem een meeting centre. De vergaderaccommodatie moet in september open gaan.

Het meeting centre beschikt over 21 zalen in verschillende afmetingen. Ze bieden ruimte voor gezelschappen van twee tot 120 personen. De zalen beschikken over ruim daglicht, airconditioning en een uitgebreid uitzicht over Arnhem en omgeving. Op de begane grond komt een restaurant en een coffeecorner.

‘Meeting Centre Arnhem vormt met haar perfecte locatie direct boven NS station Arnhem de aansprekende uitstraling van het gebouw, en de samenwerkingsmogelijkheden binnen het World Trade Centre een prachtige aanvulling op ons portfolio. Hiermee kunnen we onze brede kring van opdrachtgevers nu ook in de KAN-regio (Knooppunt Arnhem-Nijmegen, red.) van dienst zijn. Dit is een stap voorwaarts in ons streven naar landelijke dekking’, aldus topman Job Heilijgers van AHM Hotel Groep.

AHM Hotel Groep exploiteert elf bedrijven waarvan zes in Amersfoort, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Rotterdam, Zaltbommel en op Ameland. Daarnaast beschikt het momenteel over vijf meeting centres in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht en Zwolle.

Reageer op dit artikel