nieuws

onbetrouwbaar ijs oorzaak aflasten première sleeping beauty

Horeca

Kon Joop van den Ende Theaterpoducties zaterdagavond alle belangstellenden voor de ijsshow The sleeping Beauty op het laatste nippertje naar huis sturen omdat het ijs niet deugde, maandag was het ijs in het Muziektheater in Amsterdam dan eindelijk in orde en kon de verlate première plaatshebben.

Op de muziek van Tsjaikovski, voert het toonaangevende internationale gezelschap Imperial Ice Stars schaatsend het beroemde sprookje van Doornroosje op. Het sprookje voor jong en oud wordt verteld door Mies Bouwman. Bouwman zag de voorstelling in Engeland en vond het een eer de band met het verhaal over Doornroosje in te spreken.

De voorstelling is tot en met 24 juli te zien. Voor Joop van den Ende Theaterproducties was de afgelasting van de première ook een waar drama, maar men wilde de ijsdansers absoluut niet in gevaar brengen door ze te laten werken op onbetrouwbaar ijs.

Reageer op dit artikel