nieuws

Overvaller gooit restaurantmedewerkers in koelcel

Horeca

In de Amerikaanse horeca is grote beroering ontstaan door de opvallende werkwijze van een overvaller. De overvaller sluit zijn slachtoffers op in de koelruimtes van het restaurant. De politie heeft inmiddels een signalement van de dader en is een zoektocht begonnen.

De overvallen vonden plaats in Largo, Florida. Eerst werd de manager van het Longhorn Steakhouse overvallen, gevolgd door restaurant Crab Shack. Bij beide overvallen sloot de dader zijn slachtoffers op in de koelcellen van de restaurantkeuken. Ze konden in verkleumde toestand worden bevrijd door collega’s.

Volgens het signalement van de politie gaat het om een man van pakweg twintig jaar oud. Hij is in het bezit van automatisch pistool en verplaatst zich in een witte auto. Bij de overvallen raakte niemand gewond.

Reageer op dit artikel