nieuws

Paintballers nemen restaurant onder vuur

Horeca

Een restaurant in de Amerikaanse stad Council Bluffs in de staat Oiwa is zwaar onder vuur genomen. Niet met gevaarlijke vuurwapens maar met verfpistolen. De politie is een zoektocht gestart naar de paintballers.

Een medewerker van één van de drie Arby’s Roast Beef Restaurants in Council Bluffs, trof ’s morgens toen hij bij het restaurant arriveerde een grote hoeveelheid verf op het gebouw aan. Vooral de borden voor de drive-thru moesten het ontgelden. De medewerker schakelde hierop de politie in, die vervolgens een onderzoek startte.

In Council Bluffs werden nog meer gebouwen het doelwit van de verfschietende vandalen. Zo moesten ook twee huizen het ontgelden. De geschatte schade aan de huizen bedraagt zo’n 500 euro. De kosten voor het schoonmaken van het restaurant zijn aanzienlijk lager.

Reageer op dit artikel