nieuws

publi-air levert ufo’s voor sensation white 2005

Horeca

Afgelopen zaterdag 5 juli was de jubileum editie van Sensation White. Het futuristische decor en bijbehorende acts zorgden voor een nieuwe dimensie voor het feestende publiek. Het hoofdpodium was een ronddraaiende DJ booth met hierboven een enorm grote UFO-achtige verschijning van circa 25 meter doorsnede. Elders in de zaal hingen 3 opblaasbare UFO’s van respectievelijk 10 meter doorsnede en twee van 8 meter doorsnede.

Publi-Air uit Laren leverde de laatstgenoemde items. Account manager evenementen van Publi-Air, Arnold Derksen: ‘het is fantastisch om te zien dat onze opblaasbare concepten zo’n toegevoegde waarde kunnen betekenen voor de presentatie van een evenement’, hij voegt daaraan toe ‘door de professionele aanpak van de creatieve en productietak van organisator ID&T, zijn de door ons geproduceerde items maximaal tot hun recht gekomen; de belichting maakte het geheel af en creëerde de gewenste uitstraling’. Sensation White werd door circa 40.000 mensen bezocht en krijgt komend weekend een vervolg in de vorm van de ‘black’ editie.

Reageer op dit artikel