nieuws

tractorpulling met jovink & de voederbietels in gelredome

Horeca

Tijdens de 2e editie van Indoor Tractor Pulling in de Arnhemse Gelredome op zaterdag 5 november, maakt Tractor Pulling voor het eerst kennis met de populaire achterhoekse rockband “Jovink en de Voederbietels”.

In de pauze verzorgt de rockband een 50 minuten durend optreden. Jovink, de band van Hendrik-Jan “Cohen” Lovink en Gijs “Goliath” Jolink (en tante Rikie), wil de Tractor Pullers “extreem” gaan vermaken! Dat de band populair is, wordt bewezen door het aantal bezoekers, zo’n 55.000, dat elk jaar “de Zwarte Cross in Halle”, het eigen evenement van Jovink, bezoekt.

Met maar liefst twee wedstrijdbanen en acht wedstrijdklassen is Indoor Tractor Pulling in het Gelredome het grootste evenement op dit gebied in Europa. In de laatste jaren is er sprake van een sterke groei van de aandacht voor Tractor Pulling. Evenementen worden massaal bezocht en op TV verzorgt SBS 6 Tractor Pulling programma’s.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Voor meer informatie: indoorarnhem.nl

Reageer op dit artikel