nieuws

Verjaardagsstripper café-eigenaresse veroorzaakt chaos

Horeca

Een café-eigenaresse uit Hilversum wil een klacht indienen tegen een 18-jarige stripper. De man moest als verjaardagcadeau voor de dochter van de eigenaresse optreden in het café. De act liep volledig uit de hand waarbij de politie tenslotte moest ingrijpen.

Horecaonderneemster Grada Hoogland huurde als cadeau een jongenman in voor een ‘geinige stripact’ in haar café De Afspraak in Hilversum. Al snel werd duidelijk dat het niet om een professional ging en dat de jongeman de afspraak dat het niet ‘vunzig’ zou worden negeerde.

‘Mijn dochter was binnen in het café met haar vriendinnen. De act is vijf minuten goed gegaan. Toen trok hij zijn shirts uit en begon brutaal te worden. Het viel me op dat hij tijdens de avond steeds meer was gaan drinken. Het liep dus behoorlijk uit de hand. Hij heeft mijn dochter bedreigd en later kon hij niet van me afblijven, zullen we maar zeggen. Hij was zo dronken als een kanon. Toen hebben we hem met elkaar naar buiten gewerkt’, aldus Hoogland in dagblad De Gooi- en Eemlander.

De stripper kwam tot twee maal toe terug in de zaak. De laatste keer met een mes. De gealarmeerde politie voerde hem man vervolgens af. Hoogland overweegt een juridische zaak te starten tegen de stripper.

Reageer op dit artikel