nieuws

zweeds bureau voor toerisme organiseert zweedse workshop

Horeca

Op 7 september a.s. organiseert het Zweeds Bureau voor Toerisme een Zweedse workshop in Düsseldorf. Dit gebeurd in samenwerking met de collega´s van het Zweeds Bureau voor Toerisme in Hamburg. Het is voor het eerst dat ook touroperators vanuit Nederland voor deze workshop worden uitgenodigd .

In totaal worden ongeveer 40 tot 50 aanbieders van toeristische producten uit Zweden verwacht. Dit betreft zowel aanbieders van toeristische producten op leisure gebied als DMC´s, regionale VVV´s en hotelketens. De workshop wordt gehouden in het Hilton hotel van 11 uur ´s ochtends tot 6 uur ´s avonds. Aansluitend wordt een Zweedse avond georganiseerd met Zweeds eten en Zweedse muziek. Deelname is uiteraard gratis. Voor de deelnemers wordt een gezamenlijk transport vanuit en terug naar Utrecht geregeld.

Volgens Anne Tusveld, manager van het Zweeds Bureau voor Toerisme in Nederland, zou het uiteraard het mooiste zijn als Nederland een eigen, Zweedse workshop zou organiseren, maar helaas is de Zweedse markt daarvoor nog niet helemaal rijp. Toch zijn er prachtige, toeristische producten die het verdienen om ook op de Nederlandse markt bekendheid en vooral verkopers te krijgen, zoals bijvoorbeeld het ijshotel in Jukkasjärvi en de bijzondere, design hotels in Stockholm. Voor meer informatie anne@swetourism.nl

Reageer op dit artikel