nieuws

Clubhopweekend hippe Amsterdamse clubs

Horeca

Ruim twintig trendy uitgaansgelegenheden in Amsterdam houden in september een uniek samenwerkingsproject. Voor 17,50 euro kunnen bezoekers op vrijdag 9 en zaterdag 10 september terecht in 22 modieuze clubs in de hoofdstad.

Als entreebewijs krijgen gasten een polsbandje. Met dit bandje kunnen bezoekers onbeperkt ‘clubhoppen’ in 22 dansgelegenheden. Daarnaast biedt het polsbandje voorrang wanneer er een rij voor de ingang staat. Het is voor het eerst dat clubs in Amsterdam zo intensief samenwerken. Het project krijgt de naam Unitelife.

De deelnemende clubs vormen het neusje van de zalm onder de dansgelegenheden in Amsterdam. Zo hebben de volgende vooraanstaande zaken hun deelname toegezegd: 11, Hotel Arena, Cockring, Dansen bij Jansen, Escape, Exit, Jimmy Woo, Korsakoff, Marcanti-Kingdom, Melkweg, Ministry, More, NL Lounge, Odeon, Panama, Paradiso, Rain, Sugar Factory, Supperclub, Suppercruise, The Mansion en The Zebra.

Ook de Taxicentrale Amsterdam steunt het project. Gasten kunnen op vertoon van hun polsbandje voor 2,50 euro worden vervoerd naar een andere club. Doel van Unitelife is het promoten van Amsterdam als uitgaansstad. De organisatie hoopt op meer uitwisseling van clubgasten en ze hoopt nieuwe klanten te trekken. Tevens wil Unitelife Amsterdam duidelijk maken dat het een serieus te nemen bedrijfstak is die ook in economisch en sociaal opzicht belangrijk is voor de stad.

Reageer op dit artikel