nieuws

Commerciële tv-zenders gek van Chris Luken

Horeca

Chris Luken is hot voor commerciële tv-zenders. Zondag staat de bekende hotelman centraal in het RTL 4-programma Jetsetters. Talpa liet hem al opdraven in een programma over miljonairs.

Jetsetters zendt een portret uit van de directeur van de Fletcher Hotel Group en bedenker van de Hotelbon. In Misset Horeca meldde Luken dat er opnames zijn gemaakt zijn huis in Spanje. Verder praat hij openhartig over zijn privéleven. ‘Veel Misset-lezers die mij een beetje volgen, willen dit graag zien, denk ik’, zo liet Luken de redactie van Misset Horeca weten. Het programma op RTL4 begint om 18.55 uur en duurt tot 19.30 uur. RTL herhaalt de uitzending op 4 december om 16.30 uur.

Op Talpa was Luken te zien in het programma Het Grote Geld, waar hij samen met nog twee selfmade miljonairs koppels beoordeelde. De koppels kregen met 100.000 euro 180 dagen de tijd om een lang gekoesterde droom te verwezenlijken. Het programma maakte deel uit van een competitie tussen vijf tv-concepten.

De winnaar van die competitie werd Een Goed Begin, waarin twee onbekenden met elkaar in ondertrouw gaan. Als beloning worden alle dertien afleveringen van deze serie uitgezonden en blijft de teller van Het Grote Geld op één uitzending staan. Een ander concept waarin horeca centraal stond, Vijf Sterren, redde het eveneens niet. In dit concept probeerden vijf ex-prostituees een eetcafé te runnen.

Reageer op dit artikel