nieuws

desmelt en coöp presenteren fantasy on ice

Horeca

Van der Most Horeca Holding en de Coöp supermarkten timmeren sinds begin 2005 hard aan de weg met ‘Fanclub’ activiteiten van de supermarktketen Het volgende grootse evenement is Fantasy on Ice. Sport- en Evenementencentrum DeSmelt in Assen haalt deze speciale productie van Holiday on Ice gedurende drie weken, van 24 augustus tot en met 11 september 2005, in huis.

Christa de Ruiter, manager van DeSmelt over het evenement: “Het is uniek dat we in het noorden van het land een spectaculaire productie als Fantasy on Ice presenteren. Het is een exclusieve show die nergens anders wordt vertoond. Het belooft zeer zeker een reeks schitterende avonden te worden.”

De Fanclub is door Van der Most horeca holding en Coöp geïnitieerd omdat Coöp supermarkten zich graag willen onderscheiden in deze tijden van aanhoudend prijsgeweld in de supermarktbranche. Van der Most horecabedrijven, bekend van onder meer DeSmelt, Wunderland Kalkar en Preston Palace, zien de actie als een unieke manier om (potentiële) klanten via de supermarkt te bereiken.

Sinds de start van de Fanclub constateert Coöp een stijgende lijn in het aantal klanten dat een bezoek brengt aan de supermarkt vanwege de activiteiten bij de Van der Most bedrijven. Behalve Fantasy on Ice staan in oktober nog Koterweken in Wunderland Kalkar op het programma.

Reageer op dit artikel