nieuws

Discotheek stunt met auto-bungeejumpen

Horeca

Eén van Nederlands bekendste discotheken, Brothers uit Bunnik, gaat gasten een wel heel spectaculaire attractie aanbieden. Discobezoekers kunnen binnenkort doen aan car-dropping, bungeejumpen met een auto.

In een Smart worden bezoekers van de populaire disco omhoog gehesen. De auto is voorzien van speciale beveiligingsgordels. De motor is uit de auto gehaald, zodat de auto lichter is. Vanaf een terras wordt de auto, bevestigd aan een groot elastiek, met inzittende naar beneden gegooid.

De eerste poging werd onlangs afgelast vanwege een te harde wind. Zaterdag 13 augustus staat weer een car-dropping gepland. ‘De bedoeling is dat er zo’n honderd sprongen worden gemaakt. Alle gratis voor de discobezoekers. Deelname is op eigen risico en voor je in de auto stapt, moet je een aantal vragenlijsten invullen’, aldus Brothers-medewerkster Lucinda Bruinse in het Utrechts Dagblad.

De stunt wordt uitgevoerd door het Belgische Benji-Fun. Directeur van het bedrijf is Stefan Kerkhofs, bekend van het tv-programma ‘Ja, ik wil een miljonair’. Discotheek Bunnik won in 2003 de titel Populairste Discotheek van Nederland.

Reageer op dit artikel