nieuws

Doodgestoken man blijkt pizzakoerier

Horeca

De jongeman die in de nacht van zondag op maandag dood werd gevonden in het centrum van Middelburg, blijkt een pizzakoerier te zijn. Dat heeft de politie bekendgemaakt. De 21-jarige horecamedewerker is met messteken om het leven gebracht.

Na de vondst van het levenloze lichaam werd direct een sporenonderzoek gestart. De politie zegt nog geen enkel spoor te hebben van de dader of daders. De Turkse medewerker had tot twee uur in de pizzeria in het centrum van Middelburg gewerkt. Kort daarop is hij op de Seisbinnenbrug, eveneens in het centrum, om het leven gebracht.

De 21-jarige Turk werkte nog maar kort bij de pizzeria. De eigenaar van de eetzaak had het slachtoffer op de avond voor zijn dood nog geprezen voor zijn inzet en voor de snelheid waarmee hij het werk oppikte. Hij kan nog steeds niet bevatten wat er is gebeurd. ‘Na wat gedronken te hebben is hij vrolijk weggegaan. Hij riep nog “tot morgen” tegen me’, aldus de aangeslagen eigenaar in De Telegraaf.

De ouders van het slachtoffer zijn op hun vakantieadres in Turkije op de hoogte gebracht van het dramatische nieuws. De Turkse gemeenschap in Middelburg heeft geschokt gereageerd op de dood van de pizzamedewerker.

Reageer op dit artikel