nieuws

eerste dag kids adventure 2005 breekt record

Horeca

Kids Adventure heeft maandag op de eerste dag van het vijfdaagse evenement al een record gebroken. Met ruim 5.000 bezoekers is de opening van het grootste en meest avontuurlijke kinderevenement goed geslaagd. Nog nooit werd de eerste dag van Kids Adventure zo goed bezocht. Vandaag was de laatste dag in Ahoy’ Rotterdam.

De primeur van Nederland, een nieuwe kids act genaamd MY5 werd op spectaculaire wijze met veel magie, rook en licht uit een doos getoverd door het illusionistenduo Siegfried en Angeliqie. Na de opening van Kids Adventure begon het programma in het ShowKids Theater met optredens van MY5, Kikx, Topstars, Solangy, Party’s Cool en vele anderen.
De overige thema’s Cultuur, Natuur & Techniek, Sport & Spel en Media liepen al snel vol met ongeduldige bezoekertjes die snel wilden deelnemen aan de activiteiten. Nieuwe activiteiten als de Sneeuwbaan en de Beats & Bounds trampolines werden enthousiast ontvangen, net als de klassiekers de Verkeerstuin en Rolstoelhindernis parcours.Vanwege het vijfjarige jubileum van Kids Adventure staat het evenement, net als het gehele voortraject, in het teken van feest. .

Reageer op dit artikel