nieuws

eerste nationale cultuurbal in amsterdamse schouwburg

Horeca

Op donderdag 1 september zal voor de eerste keer het Nationale Cultuurbal gehouden worden in de Amsterdamse Stadsschouwburg.

Het Nationale Cultuurbal moet, volgens de organisatie, uitgroeien tot een jaarlijks evenement waar de Nederlandse culturele sector, de (bedrijfs)economie, politiek en media samenkomen. Het gala, met een actief diner en theatrale bijdragen van onder meer Oerol, Orkater en De Parade, wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk. De genodigden zijn beslissers uit de (bedrijfs)economie, makers en managers uit de culturele sector en representanten uit de wereld van media en politiek. Doel is om elkaars potientiële waarden beter te benutten.

Financiële steun voor Het Nationale Cultuurbal komt van Stichting DOEN, de Mondriaan Stichting, Kunst & Zaken, het Fonds voor Amateurkunst en Podiumkunsten en het VSB Fonds. Het projectmanagement is in handen van Lenthe Publishers, Praaning & Roekens en Leenaers Verloop.
Voor meer informatie kijk opde website van Het Nationale Cultuurbal

Reageer op dit artikel